tirsdag 4. desember 2018

Adventskalender - 4. desember


I dag presenterer vi et kjent navn for dere - for hun har vært med oss noen år nå: 

Camilla Støen Bakke


Camilla Støen Bakke, Strandebarm, Norge
http://cstoen.blogspot.no

Instagram: camillasbakke

Jeg heter Camilla, og er -76 modell. Jeg bor i Strandebarm som ligger i vakre Hardanger. Her bor jeg sammen med mannen min Bjarne og sønnen vår Maximilian. Her bor også pusekattene Hasse og Ludde. Og like før jul i forfjor fikk vi vår søte hund, Spike, som er en Boston Terrier. Han har blitt en god turvenn.


Jeg har holdt på med papirhobbyen i rundt ni-ti år. Jeg koser meg stort med å fargelegge motiv med Distress Ink. Det får meg til å slappe av, og timene flyr! Det startet med et kurs med Linda Muhr hos Papirgleder på Sotra, og etter det var jeg hektet på fargelegging med Distress. Linda var også i DT’et til Magnolia, så da ble det naturlig at jeg startet med å fargelegge de søte figurene. Og dette har jo egentlig ikke forandret seg;) 

Stilmessig er jeg glad i duse pastellfarger, og lag på lag med papirer, blomster, perler, servietter og blonder. Jeg liker også å ha flere små detaljer på kortene mine. Å stemple med små poststempler og håndskrevne tekster, og å elde kantene på papirene med brunfarge, syns jeg gir kortene mine et gammelt, nostalgisk uttrykk som jeg liker veldig godt. Så det går mest i den shabby og romantiske stilen.
 
Jeg lager for det meste kort. Og det er så koselig å kunne gi noen et håndlaget kort.Vi er så glade for å kunne by på en adventskalender i bloggen vår i år - for det gir oss mange, mange dager med muligheter for å spre både glede og inspirasjon. Hver dag nå frem til julaften åpner vi en luke her i bloggen vår (og du vil få deler av det på Instagram og Facebooksiden vår også). Bak lukene skjuler blant annet det rykende ferske Gjestedesignteamet for 2019 og det gleder vi oss stort til å presentere for dere. I tillegg har vi i det faste designteamet også noen overraskelser på lur. 

Men vi vil jo gjerne ha med dere også! Vi har derfor bestemt oss for at hver luke også inneholder en leserutfordring. Og for hvert bidrag du leverer til, får du en lapp i hatten og er med i 3 ukestrekninger (som går på utfordringene fra den aktuelle uka) og hovedtrekningen som foregår på selve julaften og trekkes blant alle bidragene fra hele kalendertiden. Ukestrekningene premieres med stempler fra oss, mens gevinsten på hovedtrekningen er et årsabonnement + noen små overraskelser. 


Regler for bidrag: 
1. Vi vil at dere skal lifte ("herme etter") bidraget som vises frem den aktuelle dagen. Det er selvfølgelig ikke mulig å lage det helt likt, men det skal ligne så godt du får det til. 

2. Dere velger selv om dere vil dele bilder av bidragene deres i blogg, på Instagram (bruk #etttrykkadvent) eller Facebook, MEN - og dette er viktig: Dere MÅ legge link (eller bilde) i Facebookinnlegget vårt fra den aktuelle dagen/luka. Vi teller kun de vi finner der. Hvis dere ikke allerede følger siden vår, finner du den om du søker opp Norsk Stempelblad AS. 

3. Dere kan lage så mye dere bare vil, men vi setter max 3 lapper pr. pers for hver luke. Bidrag til ukestrekningen kan lages/legges ut til og med søndag kveld kl. 20 før mandagstrekningen. 

4. Det blir trekninger mand. 3., 10., 17. og 24. desember.  

Ok - da kan vi ikke gjøre mer enn å håpe at dere koser dere både med å åpne luker og lage flotte bidrag hver eneste dag nå i advent. Vi gleder oss til å bli inspirerte av dere! 

Varm adventsklem fra 
oss i Ett trykk

....

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, Camilla er utrolig dyktig! Nå gleder vi oss til å se deres versjoner av kortet hennes :)

   Slett
 2. Nyyyyydelig! Fantastisk fargelegging som alltid!.. Elsker dine Lekre Detaljer og småpynt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er null problem å gå på eventyr i timesvis i alle detaljene på kortene til Camilla :)

   Slett