onsdag 5. desember 2018

Adventskalender - 5. desember


Det har allerede blitt 5. desember, og i dag presenterer vi en gjestedesigner som dere kjenner fra før: 

Cecilie MallingCecilie Malling, Taastrup, Danmark
www.ancema.dk
instagram: ancema_cards


Jeg er en 40-årig kvinde, der efter mange år som hjemmegående i Tyskland nu er flyttet retur til Danmark med min mand og 3-årige søn. I mit nye liv er jeg universitetsstuderende, mor og hustru – og så naturligvis også et kreativt menneske. Jeg holder meget af at lave forskellige former for håndarbejde: broderi, DIY-projekter til huset, perleplader, men min første og største kreative kærlighed er helt sikkert papirerne og stemplerne og det man kan lave med dem. Jeg fik mine første stempler i starten af 90’erne, og siden da har jeg arbejdet med dette skønne medier. Min stil kan nok bedst karakteriseres som en kombination af whimsy og rene skandinaviske linjer. Jeg prøver gerne forskellige teknikker, materialer og idéer af, men jeg vender meget ofte tilbage til det mere enkle og rene look. 


Blekk til stempling: Hero Arts – Pigment Ink, Tsukineko – Dye Ink, Simon Says Stamp – Dye Ink 
Stempler: Lawn Fawn 
Dies/utstansere: Lawn Fawn
Pynt: Ukendt - Guldtråd
Teknikker: Baggrunden er stemplet med små snefnug i et tilfældigt mønster. Motiverrne er stemplet med dye ink og derefter klippet og monteret på kortet i forskellige højder. Der er bundet småbitte sløjfer i guldtråd, som er limet fast på toppen af koglerne, så det ser ud som om tråden er bundet om koglerne.Vi er så glade for å kunne by på en adventskalender i bloggen vår i år - for det gir oss mange, mange dager med muligheter for å spre både glede og inspirasjon. Hver dag nå frem til julaften åpner vi en luke her i bloggen vår (og du vil få deler av det på Instagram og Facebooksiden vår også). Bak lukene skjuler blant annet det rykende ferske Gjestedesignteamet for 2019 og det gleder vi oss stort til å presentere for dere. I tillegg har vi i det faste designteamet også noen overraskelser på lur. 

Men vi vil jo gjerne ha med dere også! Vi har derfor bestemt oss for at hver luke også inneholder en leserutfordring. Og for hvert bidrag du leverer til, får du en lapp i hatten og er med i 3 ukestrekninger (som går på utfordringene fra den aktuelle uka) og hovedtrekningen som foregår på selve julaften og trekkes blant alle bidragene fra hele kalendertiden. Ukestrekningene premieres med stempler fra oss, mens gevinsten på hovedtrekningen er et årsabonnement + noen små overraskelser. 


Regler for bidrag: 
1. Vi vil at dere skal lifte ("herme etter") bidraget som vises frem den aktuelle dagen. Det er selvfølgelig ikke mulig å lage det helt likt, men det skal ligne så godt du får det til. 

2. Dere velger selv om dere vil dele bilder av bidragene deres i blogg, på Instagram (bruk #etttrykkadvent) eller Facebook, MEN - og dette er viktig: Dere MÅ legge link (eller bilde) i Facebookinnlegget vårt fra den aktuelle dagen/luka. Vi teller kun de vi finner der. Hvis dere ikke allerede følger siden vår, finner du den om du søker opp Norsk Stempelblad AS. 

3. Dere kan lage så mye dere bare vil, men vi setter max 3 lapper pr. pers for hver luke. Bidrag til ukestrekningen kan lages/legges ut til og med søndag kveld kl. 20 før mandagstrekningen. 

4. Det blir trekninger mand. 3., 10., 17. og 24. desember.  

Ok - da kan vi ikke gjøre mer enn å håpe at dere koser dere både med å åpne luker og lage flotte bidrag hver eneste dag nå i advent. Vi gleder oss til å bli inspirerte av dere! 

Varm adventsklem fra 
oss i Ett trykk

....

10 kommentarer:

 1. Så hyggelig å bli kjent med dere alle sammen :)
  Herlig kort! Skal se hva jeg får til :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi er så glade for å ha med oss Cecilie et år til :)

   Slett
 2. Flott kort! Nydelig satt opp med bånd imellom... Har du klipt de ut selv.. Meget pent arbeide.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så enig - og spørsmålet om klippingen må Cecilie svare på, tror jeg :)

   Slett
 3. Kjekt å få bli kjent med designteamet deres.
  Og så masse fint som er blitt presentert frem til i dag.
  Må man lage et bidrag akkurat samme dag som de kommer ut ?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, vi har fått med oss et flott gjestedesignteam for 2019!

   Og neida, du kan lage bidrag til de ulike lukene helt frem til hver ukestrekning - og til og med helt frem til lille julaften for å være med i den store julaftentrekningen :)

   Slett
 4. Very pretty card. The simplicity appeals to me. Thanks for sharing. Hugz

  SvarSlett
  Svar
  1. As Rema 1000 says: Det enkle er ofte det beste :)

   Slett
 5. Da har jeg lifta litt :-) https://lenaskort.blogspot.com/2018/12/jule-lifting.html

  SvarSlett