torsdag 6. desember 2018

Adventskalender - 6. desember


Vi er så heldige å ha fått med oss nok en dyktig svensk papirkunstner: 

Ellenor EmilssonEllenor Emilsson, Västerås, Sverige
http://missellenor.blogspot.com
Instagram: e_emilsson

Mitt namn är Ellenor och jag bor i Västerås tillsammans med min sambo Stefan och fluffiga katt Knutte.

Mitt intresse för korttillverkning startade för cirka sex år sedan, då jag skulle göra egna julkort. Min tanke var att endast göra dessa julkort men det var så otroligt roligt så jag fortsatte med det. Under dessa år har jag gått igenom många stilar men nu tror jag mig har hittat "min stil" - jag älskar att göra CAS (clean and simple) kort.  


Ett typiskt "Ellenor" kort är ett med mycket vit yta och någon färglagd gullig stämpel i centrum. Jag tycker om att pyssla med annat också, mixed media, göra egna album, layouter och så vidare, men jag går alltid tillbaka till att göra kort, det ligger mig varmast om hjärtat :)
Vi er så glade for å kunne by på en adventskalender i bloggen vår i år - for det gir oss mange, mange dager med muligheter for å spre både glede og inspirasjon. Hver dag nå frem til julaften åpner vi en luke her i bloggen vår (og du vil få deler av det på Instagram og Facebooksiden vår også). Bak lukene skjuler blant annet det rykende ferske Gjestedesignteamet for 2019 og det gleder vi oss stort til å presentere for dere. I tillegg har vi i det faste designteamet også noen overraskelser på lur. 

Men vi vil jo gjerne ha med dere også! Vi har derfor bestemt oss for at hver luke også inneholder en leserutfordring. Og for hvert bidrag du leverer til, får du en lapp i hatten og er med i 3 ukestrekninger (som går på utfordringene fra den aktuelle uka) og hovedtrekningen som foregår på selve julaften og trekkes blant alle bidragene fra hele kalendertiden. Ukestrekningene premieres med stempler fra oss, mens gevinsten på hovedtrekningen er et årsabonnement + noen små overraskelser. 


Regler for bidrag: 
1. Vi vil at dere skal lifte ("herme etter") bidraget som vises frem den aktuelle dagen. Det er selvfølgelig ikke mulig å lage det helt likt, men det skal ligne så godt du får det til. 

2. Dere velger selv om dere vil dele bilder av bidragene deres i blogg, på Instagram (bruk #etttrykkadvent) eller Facebook, MEN - og dette er viktig: Dere MÅ legge link (eller bilde) i Facebookinnlegget vårt fra den aktuelle dagen/luka. Vi teller kun de vi finner der. Hvis dere ikke allerede følger siden vår, finner du den om du søker opp Norsk Stempelblad AS. 

3. Dere kan lage så mye dere bare vil, men vi setter max 3 lapper pr. pers for hver luke. Bidrag til ukestrekningen kan lages/legges ut til og med søndag kveld kl. 20 før mandagstrekningen. 

4. Det blir trekninger mand. 3., 10., 17. og 24. desember.  

Ok - da kan vi ikke gjøre mer enn å håpe at dere koser dere både med å åpne luker og lage flotte bidrag hver eneste dag nå i advent. Vi gleder oss til å bli inspirerte av dere! 

Varm adventsklem fra 
oss i Ett trykk

....

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, vi er så glade for å ha fått med Ellenor og hennes søte kort i teamet for 2019.

   Slett
 2. Så Søtt!.... Hærlig... Og Nydelig turkisfarge!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, ikke bare jeg som digger turkis, skjønner jeg :)

   Slett
 3. Svar
  1. Cute as can be - even for a cat person like me :)

   Slett