mandag 18. februar 2019

Kjære abonnenter, kjære kunder, kjære forhandlere Det er med tungt hjerte vi nå må offentliggjøre at Norsk Stempelblad AS dessverre er slått konkurs. Avgjørelsen ble tatt …. og all virksomhet er nå stoppet med umiddelbar virkning. Vi har de siste par årene tatt flere grep for å forsøke å holde firmaet gående, med blant annet prisøkning på produktene og nå det siste halvåret ved å permittere oss selv i deler av stillingene våre. Dette har vært vårt hjertebarn i over 15 år og vi har virkelig gjort alt vi kunne for å fortsatt kunne gi ut Ett trykk, men stigende utgifter og nedgang i både butikksalg og abonnementer er harde fakta. Nå er kassa helt tom og vi har ikke annet valg enn å sette kroken på døra. Det betyr at februarutgaven 2019 ble vår aller siste papirutgave av Ett trykk. Vi beklager av hele vårt hjerte at en konkurs også vil ramme abonnentene våre. Vi skulle inderlig ønske at det ikke ble sånn. Som et bittelite plaster på såret, designer vi ferdig aprilnummeret og lager det som en nedlastbar PDF-fil til alle dere som er abonnenter. Vit at hvert bidrag i aprilutgaven er laget som en varm takk til dere fra oss og verdens beste designteam. I forbindelse med konkursen, er det opprettet en bobestyrer, og evt. krav og henvendelser må rettes til: Advokat Ole Edw Hagen, Advokatfirmaet Økland & Co DA, Sørumsand, tlf 63868880 Så gjenstår det bare for oss å si tusen, tusen takk for alt vi har fått være med på gjennom de 15 årene vi har jobbet i og med Norsk Stempelblad. Takk til alle dere som har støttet oss i tykt og tynt, både som abonnenter, som butikker og forhandlere og som kunder i nettbutikken. En varm takk for alle fine ansikt-til-ansikt-møter vi har fått med dere opp igjennom alle disse årene. Takk for tilbakemeldinger på bladene, takk for bidrag til bladene, takk for smil og oppmuntringer – Takk for oss. Trist, men varm hilsen fra Annie, Åshild, Else Irene, Camilla, Elin, Cathrine, Anne Kristine og Astrid :-)


from Instagram
February 18, 2019 at 03:34PM

1 kommentar:

 1. Streaming is great but sometimes you want to watch that movie during the camping trip in the middle of nowhere or on the plane when the internet is much slower than at home. The solution is to download the movie onto your device so you can watch it (aka "stream it locally") later on, when the internet isn't so great.

  sms sending jobs in chennai for USA company
  credit card application
  green card lottery
  crazytalk 8 latest version download
  83 movie download
  atrangi re unique love story
  tadap movie
  sooryavanshi movie
  shiddat movie

  It's easy to search for "free movies" to download but pretty much everything you find will be illegal. Fortunately, there are plenty of completely legal free movie download sources out there. Some of them offer movies in the public domain but most are actually not-so-well-known, free features of the streaming plans you may already subscribe to!

  We scoured the internet and found all the best free movie download sources, filtered through them to remove any of the shady ones (you're welcome, trust us), and wrote about them below. Enjoy!

  SvarSlett