mandag 18. februar 2019

Takk for ossKjære abonnenter, kjære kunder, kjære forhandlere
 
Det er med tungt hjerte vi nå må offentliggjøre at Norsk Stempelblad AS dessverre er slått konkurs. Avgjørelsen ble tatt …. og all virksomhet er nå stoppet med umiddelbar virkning.
 
Vi har de siste par årene tatt flere grep for å forsøke å holde firmaet gående, med blant annet prisøkning på produktene og nå det siste halvåret ved å permittere oss selv i deler av stillingene våre. Dette har vært vårt hjertebarn i over 15 år og vi har virkelig gjort alt vi kunne for å fortsatt kunne gi ut Ett trykk, men stigende utgifter og nedgang i både butikksalg og abonnementer er harde fakta. Nå er kassa helt tom og vi har ikke annet valg enn å sette kroken på døra. Det betyr at februarutgaven 2019 ble vår aller siste papirutgave av Ett trykk.
 
Vi beklager av hele vårt hjerte at en konkurs også vil ramme abonnentene våre. Vi skulle inderlig ønske at det ikke ble sånn. Som et bittelite plaster på såret, designer vi ferdig aprilnummeret og lager det som en nedlastbar PDF-fil til alle dere som er abonnenter. Vit at hvert bidrag i aprilutgaven er laget som en varm takk til dere fra oss og verdens beste designteam.
 
I forbindelse med konkursen, er det opprettet en bobestyrer, og evt. krav og henvendelser må rettes til:
Advokat Ole Edw Hagen, Advokatfirmaet Økland & Co DA, Sørumsand, tlf 63868880
 
Så gjenstår det bare for oss å si tusen, tusen takk for alt vi har fått være med på gjennom de 15 årene vi har jobbet i og med Norsk Stempelblad. Takk til alle dere som har støttet oss i tykt og tynt, både som abonnenter, som butikker og forhandlere og som kunder i nettbutikken. En varm takk for alle fine ansikt-til-ansikt-møter vi har fått med dere opp igjennom alle disse årene. Takk for tilbakemeldinger på bladene, takk for bidrag til bladene, takk for smil og oppmuntringer –
Takk for oss.
Trist, men varm hilsen fra Annie, Åshild og designteamet <3 font="">
5 kommentarer:

 1. That's very sad. Thanks for so much wonderful inspiration over the years. Hugz

  SvarSlett
 2. Dette var trist lesing. Alltid stas når Ett trykk kommer i postkassen.

  SvarSlett
 3. åh, dette var trist. Så stas å få bladet i posten, og stemplene dere har er bare kjempeflotte. Vil savne alt.

  SvarSlett
 4. Men oj vad tråkigt! Sorgligt att fler och fler tidningar försvinner. Har alltid sett fram emot att få tidningen i brevlådan och längtat efter ett nytt nummer. Kommer bloggen att fortsätta? Tack för allt fint jobb ni lagt ner.

  SvarSlett
 5. Hei
  Hvordan får man lastet ned bladet? Det står at de som er abonnenter kunne laste det ned, jeg var så vidt meg bekjent abonnent da det ble utgitt. Hilsen Kjersti

  SvarSlett